Featured Post

Sinopsis Drama I'll Find You on a Beautiful Day (Park Min Young x Seo Kang Joon)

I'll Find You on a Beautiful Day / I’ll Go To You When The Weather Is Good adalah Drama Korea yang dibintangi oleh Park Min-young da...

Lirik Lagu Aftershine – Tekan Semene

Download Lagu Mp3 Aftershine – Tekan Semene Terbaru 2020

Aftershine – Tekan Semene
Penyanyi: Aftershine
Judul: Tekan Semene
Album: Single Lagu Baru 2020

Lyrics Aftershine – Tekan Semene


Lirik Tekan Semene - Aftershine

Kowe sing tau nglarani
Ninggal tatu ning njero ati
Wes semene gedhene perjuanganku
Kowe ra ngerteni

Tibo tangi tak lakoni
Nggo nyupayakne kebahagiannmu
Opo wae sing tak duwe
Tak wenehke

Aku sing berjuang,
Aku sing kelaran
Aku sing tenanan,
Tego mbok nggo dolanan

Tekan semene,
Cerito ku ro kowe
Kudu tak ikhlaske,
Pancen iki takdire

Wes cukup wae, rasah diteruske
Ati wes ra kuat, bingung arep sambat
Pancen kudu lungo, Aku wes kesel
Mbok sio sio

Tibo tangi tak lakoni
Nggo nyupayakne kebahagiannmu
Opo wae sing tak duwe
Tak wenehke

Aku sing berjuang,
Aku sing kelaran
Aku sing tenanan,
Tego mbok nggo dolanan

Tekan semene,
Cerito ku ro kowe
Kudu tak ikhlaske,
Pancen iki takdire

Wes cukup wae, rasah diteruske
Ati wes ra kuat, bingung arep sambat
Pancen kudu lungo, Aku wes kesel
Mbok sio sio

Tekan semene,
Cerito ku ro kowe
Kudu tak ikhlaske,
Pancen iki takdire

Wes cukup wae, rasah diteruske
Ati wes ra kuat, bingung arep sambat
Pancen kudu lungo, Aku wes kesel
Mbok sio sio

Aa…
Mbok siak-siakno

Saktenane, aku bakal bali ning kene
Tempat ning ngendi,
aku iso ndelok kowe ngguyu
Dinggo terakhir kaline

Tekan Semene - Aftershine (Official Music Video)


0 Response to "Lirik Lagu Aftershine – Tekan Semene"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel