Featured Post

Sinopsis Drama I'll Find You on a Beautiful Day (Park Min Young x Seo Kang Joon)

I'll Find You on a Beautiful Day / I’ll Go To You When The Weather Is Good adalah Drama Korea yang dibintangi oleh Park Min-young da...

Lirik Lagu Happy Asmara - SEPINE WENGI

[VIDEO] Happy Asmara - SEPINE WENGI | Movie Music Official

Penyanyi dangdut Happy Asmara awal tahun 2020 ini kembali merilis lagu cover terbarunya dengan judul "Sepine Wengi", lagu ini sebelumnya pernah di populerkan oleh Vivi Voletha. Berikut ini adalah lirik lagu Sepine Wengi yang di nyanyikan oleh Happy Asmara.

Happy Asmara ~ Sepine Wengi
Penyanyi: Happy Asmara
Judul: Sepine Wengi
Album: Single Lagu Terbaru

Lyrics Happy Asmara ~ Sepine Wengi


Lirik Lagu Sepine Wengi

Cobo sawangen
Langit wengi iki
Kemerlip lintang
Nambahi kangene ati

Opo ra kelingan
Naliko pacaran
Kowe nate janji
Ra bakal mbok blenjani

Nanging saiki
Kowe ono ngendi
Tekomu tanpo semayan
Lungomu tanpo pamitan

Neng kene aku ngenteni
Sliramu karo dedungo
Mugo awakmu neng kono biso bahagio

Aku ra bakal dolanan
Seng jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku
Nandang loro ati

Cobo sawangen
Langit wengi iki
Kemerlip lintang
Nambahi kangene ati

Opo ra kelingan
Naliko pacaran
Kowe nate janji
Ra bakal mbok blenjani

Nanging saiki
Kowe ono ngendi
Tekomu tanpo semayan
Lungomu tanpo pamitan

Neng kene aku ngenteni
Sliramu karo dedungo
Mugo awakmu neng kono biso bahagio

Aku ra bakal dolanan
Seng jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku
Nandang loro ati

0 Response to "Lirik Lagu Happy Asmara - SEPINE WENGI"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel