Featured Post

Sinopsis Drama I'll Find You on a Beautiful Day (Park Min Young x Seo Kang Joon)

I'll Find You on a Beautiful Day / I’ll Go To You When The Weather Is Good adalah Drama Korea yang dibintangi oleh Park Min-young da...

Lirik Lagu Ndarboy Genk – Sing Tenang

Download Lagu Mp3 Ndarboy Genk – Sing Tenang

Ndarboy Genk – Sing Tenang
Penyanyi: Ndarboy Genk
Judul: Sing Tenang
Album: Single Lagu Baru
Tahun: 2020

Lyrics Ndarboy Genk – Sing Tenang


Lirik Sing Tenang Ndarboy Genk

Aku pamit ora bali
Lungaku golek rejeki
Aku kerjo golek upo
Ora neko neko

Rasah mikir aku
Tenangno pikirmu
Bakal tak buktekke
Ora ono liyane

Panas udan tak terjang
Ra peduli geronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang

Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang

Rasah mikir aku
Tenangno pikirmu
Bakal tak buktekke
Ora ono liyane

Panas udan tak terjang
Ra peduli gronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang

Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang

Panas udan tak terjang
Ra peduli gronjalan
Aku kan tetap tegar
Walau badai menghadang

Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang

Tugasmu mung bahagia
Aku tak sing berjuang
Kowe sing tenang

NDARBOY GENK - SING TENANG ( Official Video Clip)


0 Response to "Lirik Lagu Ndarboy Genk – Sing Tenang"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel